Comunicat de l’Ajuntament, referent a les dutxes.

Hem rebut aquest comunicat de l’Ajuntament d’Argentona, que us traslladem per al vostre coneixement.

Us informem que, durant una inspecció rutinària, s’ha detectat la presència de legionel·la en les instal·lacions del Pavelló Municipal i del camp de futbol d’Argentona. Per garantir la seguretat i salut de tots els usuaris, s’han pres les següents mesures immediates, d’acord amb la normativa vigent:

  1. Tancament dels vestidors i tractament de xoc: El pavelló va mantenir tancats els vestidors durant el cap de setmana i va prendre les accions necessàries de neteja i desinfecció.
  2. Investigació i mesures correctives: S’està realitzant una investigació exhaustiva per identificar la font de contaminació i aplicar les mesures correctives pertinents, incloent la rectificació de la instal·lació per intentar que no torni a succeir.
  3. Revisió del pla de manteniment: Es revisaran i reforçaran els protocols de manteniment per prevenir futurs incidents, tal com estableix la normativa vigent.
  4. Mostrejos addicionals: Es realitzaran mostrejos addicionals per assegurar que la contaminació ha estat eliminada completament.
  5. Formació del personal: Assegurar que el personal implicat està degudament format en les noves mesures i protocols, segons els requisits del Reial Decret 487/2022.

Us mantindrem informats sobre l’evolució de la situació i la data de reobertura del vestidors del pavelló. Mentrestant, amb l’ànim d’evitar qualsevol ús de dutxes o aixetes, hem inhabilitat  el corrent d’aigua en aquests serveis.

Lamentem les molèsties que aquesta situació pugui causar i agraïm la vostra comprensió i col·laboració.

Per a qualsevol dubte o informació addicional, podeu contactar amb la regidoria d’Esports.

Atentament,

Please follow and like us: