Ens ha deixat la Carme Famadas

Es i serà una legenda del bàsquet femení espanyol. Va néixer i es va formar a Argentona. Campiona d’aquell C.I.C. que va enlluernar a Europa, i posteriorment jugadora del CD Mataró, essent 24 vegades jugadora de la Selecció Espanyola, tres vegades declarada millor jugadora estatal.

Però per davant de tot, una gran persona. Que amb humilitat i senzillesa ens ha ensenyat a gaudir del bàsquet, fent del bàsquet la seva vida. Sempre va col·laborar amb el nostre Club, les vegades que va caldre, sobretot amb els mes menuts de l’Escoleta, explicant les seves vivències.

Ha marxat just el dia abans que se l’hi havia de retre un homenatge a la pista del Centre Parroquial, on ella va entrenar i jugar tants cops, i on quedarà una placa en record del seu nom.

En el mon actual, on es reivindica tantes vegades la igualtat de la dona, i des de la Federació es treballa per a un esport més igualitari, la Carme va ser pionera lluitant contra tot un sistema gestionat per homes, en uns moments en que l’esport femení, era considerat minoritari.

Des del Club Bàsquet Argentona, enviem el nostre condol als familiars i amics , alguns d’ells, jugadores i jugadors del nostre Club,

Reposa en pau, Carme.

Ressenya Fedaració Catalana de Bàsquet

Ressenya TV3

Ressenyes Cap Gros.

Ressenya Tot Mataro (youtube)

Please follow and like us: